Hello!

Eu sunt Diana. M-am născut în județul Neamț, iar cu trecerea timpului am locuit în diverse orașe, care m-au ajutat să îmi găsesc pasiunea pentru ilustrație. Am locuit în Roman, Brașov, Amsteram, Cluj, iar momentan m-am stabilit în București.
Am 30 de ani, detaliu care merită menționat doar ca să vă faceți o idee depre generația din care fac parte. Backgroundul meu cuprinde diverse interese pe care le-am avut de-a lungul anilor: curiozitatea m-a determinat să stiudiez limba Neerlandeză, să mă implic în proiecte legate de fotografie, muzică și teatru.
Am călătorit o bună parte din viața mea de până acum și îmi place să cred că asta m-a modelat ca persoană și m-a făcut să îmi găsesc pasiunea pentru ilustrație. Cea mai importantă decizie pe care am luat-o vreo dată a fost să devin ilustratoare full time.
Printre valorile mele, se numără munca făcută cu sens. Prin asta, îmi propun să fac oamenii să își pună întrebări sau să găsească răspunsuri față de diverse aspecte societale. De asemena, îmi doresc să fac oamenii să își dea seama, prin arta mea, că nu sunt singuri în orice ar face sau prin orice ar trece.